Për më tepër informacion na kontaktoni si më poshtë, gjithashtu mund te na gjeni në adresen tonë dhe pozicionit gjeografik. Ju faleminderit

Adresa

Rr. AULONA GOLD CENTER (ish QTU),
Fier, Albania

Na ndiqni në