img12

Blerje

Mundësi pafund për të bërë tuajat markat dhe modelet më të fundit.

View more
img12

Shërbimet

Në çdo kënd, pika shërbimi dhe lehtësi për nevojat tuaja.

View more
img12

Evente

Mundësi pafund për të bërë tuajat markat dhe modelet më të fundit.

View more
img1

Bar & Restorant

Gatime tradicionale dhe moderne, pica qe nuk duhen humbur!

View more
img1

Oferta

Klikoni për të përfituar nga oferta më e mirë, për një kohë të limituar.

View more
img1

Argëtim

Parku më i dashur për fëmijët tuaj! Zbuloni argëtimin më fantastik në parkun më të madh.

View more

Dyqanet

Shërbimet