Këto dyqane ndodhen në Qendrën e Tregtare Gold Centre, ku mund të gjeni shumëllojshmëri të produkteve dhe shërbimeve në çdo kohë. Për më shumë ju lutem kontaktoni kliko këtu .

Për më tepër informacion rreth Gold Center ju mund të na ndiqni në rrjetet tona sociale si më poshtë për Ofertat e reja në Qendrën tonë gjithashtu dhe për të bërë blerjen tuaj në një nga dyqanet tona dhe duke përfituar nga uljet për festat.