Evente dhe aktivitete në Qendrën Tregtare Gold Center

 

  • Me rastin e hapjes se ambjentit te Ri te Agjensis Gezuar Ditelindjen Femije

    ne GOLD CENTER ,diten e sotme ora 17:00 do te organizohet nje super feste per femije.

  • Me rastin e festes se Kurban Bajramit diten e hene dt 12.09.2016 ora 10 :00

    GOLD CENTER organizon lojra argetuese per femijet tuaj. Mos.mungoni. Ju mirepresim me kllounin dhe maskotat